Vrijwilligerswerk, Avontuur & Ontwikkeling

Waarom Tribe Called Now?

Een tijd weg zijn van huis kan je oneindig veel bieden. Als je bijvoorbeeld niet weet wat je wilt gaan studeren of wanneer je er juist klaar mee bent om telkens met je neus in de boeken te zitten. Onze reizen hebben alles wat je nodig hebt voor een reis vol betekenis & avontuur! 

Ontdek tijdens je reis je krachten en talenten door díe dingen te doen, die je nooit voor mogelijk had gehouden dankzij ons programma voor persoonlijke groei. Stap in het onbekende, overwin angsten en ga het avontuur aan samen met jouw Tribe.

Gap Year - Tribe Called Now

Gap Year

Wat kan ik verwachten?

Een reis vol avontuur, ontspanning en ontwikkeling! We hebben een prachtig en gebalanceerd programma voor je opgesteld. Naast het vrijwilligerswerk, genoeg vrije tijd en onze persoonlijke begeleiding, hebben we de leukste activiteiten al voor je uitgezocht. Zo kan jij optimaal genieten van je reis of tussenjaar.

Vrijwilligerswerk

De organisaties en stichtingen met wie we samenwerken zijn lokaal opgezet vanuit de directe behoefte om een bijdrage te leveren aan de samenleving of natuur. Ze zorgen voor het vergroten van kennis, stimuleren verandering en hebben altijd extra handen nodig. Doordat we selectief samenwerken kunnen we echt impact maken. Deze organisaties zijn authentiek, persoonlijk en zorgen ervoor dat jij je bijdrage kan leveren. Vrijwilligerswerk vanuit het hart. 

Nieuwe kennis

Doordat jij een aantal weken je bijdrage gaat leveren, doe je ontzettend veel nieuwe kennis op. Je leert bijvoorbeeld meer over de praktische werkzaamheden van de organisatie, maar misschien kan jij ook een campagne opzetten om geld op te halen voor nieuwe investeringen. Hopelijk hou je ervan om je handen uit de mouwen te steken! Kortom, jouw bijdrage is belangrijk.

Lees verhalen en bekijk reizen