Into the wild

Avontuur op reis

Kom naar de rand, ’zei hij
‘We kunnen niet, meester, we zijn bang’
‘Kom naar de rand,’ zei hij
‘We kunnen niet, meester, we zijn bang’
‘Kom naar de rand,’ zei hij. Ze kwamen, Hij duwde hen, Ze vlogen!

 Voel jij jouw ‘call to action’ en oproep om de reis van je leven te maken? Onze Tribe motiveert je om uit je comfortzone te stappen, naar de rand te lopen en te springen? We garanderen je de meest avontuurlijke reis van je leven!

Gap Year - Tribe Called Now

Gap Year

Persoonlijke ontwikkeling

Bij de Tribe staat jou een innerlijke en externe reis te wachten. We helpen elkaar om te ontdekken, wie we zijn, wat we kunnen, en hoe GROOTS ons potentieel wel niet is! Het meest bijzondere van dit alles is , dit jij dit samen, met je eigen leeftijdsgenoten ervaart. We zijn er voor elkaar, dag en nacht en stimuleren, elkaars wensen en dromen waar te maken.

Elke Tribe reis zit vol avontuur

Bij ons staat op Expeditie gaan of Bushcraft altijd op het programma. Wat is Bushcraft? Dat is overleven in de natuur. Je leert, met veel respect, leven in, van en met de natuur. Een week lang, ‘overleef jij’ (onder begeleiding) in de pure wildernis.

Onze expeditie is een avontuurlijke reis. Naast dat het landschap werkelijk wonderschoon is, dagen we je vooral fysiek uit. Je gaat de tofste dingen doen, maar het is ook heel pittig. Je stapt volledig uit je comfortzone en hierdoor leer je veel over jezelf. Wat kan ik en ligt mijn kracht? Waar ben ik bang voor? Waar liggen mijn grenzen? Denk ik mezelf eerder klein dan groot? Wat heb ik nodig om dapper mijn expeditie te volbrengen?

Veelgestelde vragen

Wat kan je allemaal doen op reis?

Er staat je een volwaardig programma te wachten waarin je vrijwilligerswerk verricht, aan de slag gaat met coaching, nieuwe vrienden maakt en gave activiteiten onderneemt waarbij je meer leert over het lokale ecosysteem.

Kan ik ook zelf activiteiten ondernemen?

Je hebt op elke reis vrije tijd om te chillen of je eigen plan te maken. Je kan dus extra activiteiten of uitstapjes te doen als je dat wilt. 

Welke activiteiten zijn er?

Ook dit verschilt per reis. Je bent in ieder geval veel buiten in de natuur en de flora en fauna aan het ontdekken! Denk aan snorkelen, kayakken, hiken en nog veel meer! Onze lokale gidsen weten precies wat jij nodig hebt voor een onvergetelijke reis.

Hoe kan ik boeken?

Door op de boek nu knop te drukken bovenaan elke pagina kan jij je reis selecteren en contact met ons opnemen. Liever eerst telefonisch contact? Bel ons op 020-201467.

Lees verhalen en bekijk reizen