Bewust leiderschap is een reis

“A journey of a thousand miles begins with a single step.”

INSPIRATIE –  INITIATIE  – TRANSFORMATIE 

Bewustwording, inspiratie, transformatie, avontuur, saamhorigheid, herkenning en genieten. Allemaal woorden die gemakkelijker gebruikt worden, dan begrepen. Niet veel mensen durven oprecht naar zichzelf te kijken en de vraag te stellen: wat voor vader ben ik, of wat voor moeder? Hoe ben ik als leider in de ogen van anderen en hoe zou ik willen zijn. Bewust leiderschap is een reis waarin de deelnemers zichzelf leren kennen binnen het systeem waarin zij functioneren. Deelnemers leren in de basiscursus een dieper inzicht in zichzelf en hun effect op anderen kennen. Dat maakt ze veel effectiever en daadkrachtiger. 

Bewust leiderschap is een reis

De buitenlandreizen leveren deelnemers het hoogst haalbare: het zijn van een inspirerend leider. De reis die we samen maken maakt de deelnemers completere mensen die enerzijds onafhankelijker zijn van het systeem waarin ze functioneren, maar maakt ze anderzijds empathischer voor de andere mensen in het systeem waardoor ze veel meer impact hebben.

Bewust leiderschap; een innerlijke reis

De beginvraag van deze leiderschapsreis is een alledaagse. 

 • Wat is jouw plaats in je gezin, familie en team?
 • Wat is jouw rol daarin?
 • Wat is daarin de afgelopen jaren wellicht anders geworden?
 • Wie ben jij nu of wil jij graag zijn?
 • En waar wil jij naar toe? 

Deze vragen stellen wij aan elkaar zonder dat we gelijk antwoord verwachten. Door het delen van onze verlangens en worstelingen, worden we een hechte Tribe en worden ons bewust van onze patronen. Hier halen we veel inspiratie uit. We zien elkaars vorderingen in het traject en maken mee wanneer iemand het moeilijk heeft. We gaan samen op avontuur en genieten van wat we tegenkomen. Zo keren de deelnemers als rijkere mensen terug naar huis met een Tribe voor het leven. We reizen met elkaar naar prachtige oorden, die je betoveren en heel dienend zijn voor ons coach-programma en dus voor jouw innerlijk proces. Nieuwe horizons brengen nieuwe inzichten.

Ons programma is modulair opgebouwd 

Dat wil zeggen dat deelnemers ervoor kunnen kiezen om alleen het deel in de Achterhoek mee te maken. Hier delen we het basisprogramma. De reizen zijn een verdieping waarin vanuit de mentale en emotionele inzichten die opgedaan zijn in het basisprogramma de deelnemers de diepe spiritualiteit van hun leiderschap ervaren. Het is juist die spiritualiteit en de energie die dat losmaakt dat leiders mensen in beweging brengen door te verbinden en te inspireren vanuit wie ze zijn.

Bewust leiderschap – De Basis

Stilstaan om vooruit te komen. Zo kan deze driedaagse het best omschreven worden. Met de deelnemers staan we stil bij hun plek in de verschillende systemen (werk, vriendschappen, gezin) waarin ze actief zijn. We gebruiken de duizenden jaren oude wijsheid van ‘Zun Tsu’ (Art of war) om te begrijpen hoe wij ons verhouden tot de mensen om ons heen. Door onze menselijke systemen te vergelijken met die van wolven en die van primitieve stammen krijgen de deelnemers inzicht in hoe zij willen zijn en hoe ze dat kunnen bereiken. Vanuit de beproefde psychologische methode van o.a.  ‘Voice Dialogue’ staat de groep stil bij hun blokkades en wordt er iets zichtbaar van hoe die blokkades overwonnen kunnen worden.

3 dagen Achterhoek

De drie dagen leveren een beeld op voor de deelnemer van zichzelf in de context van werk, gezin en vriendschap. We leren je geen trucjes, of beïnvloedingstactieken. We leren je jezelf kennen, zoals je nog nooit naar jezelf gekeken hebt. Vanuit dat nieuwe inzicht ben je in staat nieuwe wegen in te slaan en bewust een pad te kiezen dat bij jou past.

‘Alle management theorieën en trucjes kende ik; maar in deze training ben ik mezelf tegengekomen’

Voel je thuis in de heerlijke www.dekorenhorst.nl. Je hebt je eigen kamer en kunt je voldoende terugtrekken. Tijdens de pauzes en avonden kun je heerlijk wandelen in de natuur en volop genieten van de Achterhoekse gastvrijheid.  

Overzicht

Bewust Leiderschap – De Basis

Begeleiders Rosemarijn Moen & Karel Zwaan

 • 3 dagen, 2 nachten op de korenhorst
 • Maximaal 8 deelnemers
 • Inclusief ontbijt
 • Exclusief diner
 • €998,- Particulier tarief
 • €1299,- Zakelijk tarief exclusief BTW

Aanrader:

Na deze 3-daagse ben je klaar voor onze ‘Bewust Leiderschap Initiatie – 7 dagen’ in Scandinavië’.  Sámen met een mooie groep bewuste leiders ervaar je een verdieping in jezelf die je nog nooit eerder hebt ervaren. Door dit te delen met elkaar ontstaat er een Tribe voor het leven!

Lees meer over onze unieke en diverse werkwijze.

Bewust Leiderschap –  Initiatie

Het basisprogramma maakt veel los bij de deelnemers. Een nieuw inzicht leidt in de meeste gevallen tot emoties. Opluchting, omdat er een last van de schouders gevallen is, of trots op wat allemaal bereikt is. Deze 7 daagse initiatie naar Zweden brengt de deelnemers nog een stap dieper in het inzicht in wie ze zijn als ouder, vriend, of leider.

7 dagen Zweden

Zweden is het land van de eindeloze bossen en gigantische meren. Hoe noordelijker je komt hoe stiller het wordt. Die eindeloosheid is het decor van onze tocht die deelnemers in contact brengt met de spiritualiteit in zichzelf en de energie die daarbij vrijkomt. Voor de een is dit gemakkelijk aan te boren; een ander zal misschien in eerste instantie het gevoel hebben dat al die zweverigheid niets toevoegt. Toch is juist deze energie in staat om mensen echt in beweging te brengen.

Een echte leider brengt hoop in hopeloze tijden, verzoening in plaats van verwijdering en eenheid in plaats van fragmentatie.

Daarvoor moeten leiders boven zichzelf en hun eigen ik uitstijgen. De reis naar Zweden leert de deelnemers hoe dat werkt. Het unieke van de Tribe aanpak is dat een deelnemer de reis niet alleen hoeft te maken. Want hoe stoer je ook bent, een kennismaking met de kern van wat je als mens drijft, is impactvol.

‘Zwemmend in een meer waar geen einde aan leek te komen, dacht ik ineens: ik leef!’

Naast ons coach programma gaan we volop de natuur in. We dagen je fysiek uit en laten je de schoonheid en puurheid van Scandinavië ervaren. 

Verblijf in een heerlijk ruim Zweedse Stuga midden in de natuur

Zo’n huis waar je bij weg droomt, een plek waar je je onmiddellijk thuis voelt. De haard brand, het ruikt er heerlijk, en het ligt midden in de natuur. 

Lees meer over onze unieke en diverse werkwijze.

Overzicht

Bewust Leiderschap – Initiatie

Begeleiders Rosemarijn Moen & Karel Zwaan

 • 7 nachten verblijf in Zweden
 • Maximaal 12 deelnemers
 • Inclusief ontbijt & avondeten & buiten activiteiten
 • Exclusief transport
 • €3500,- Particulier tarief exclusief BTW
 • €4500,- Zakelijk tarief exclusief BTW

Bewust leiderschap is een reis

Bewust Leiderschap – Transformatie 

12 dagen Galápagos

Een keer per jaar gaan we met een select gezelschap naar de Galapágoseilanden. Deelnemers hebben in Zweden kennis gemaakt met hun energie en weten en voelen inmiddels welke impact ze daarmee bereiken. De reis naar Galapágos maak je niet voor jezelf. Galapágos gaat voor ons over ‘Concious Leadership’. In de nog ongerepte natuur – het paradijs – vormen we een Tribe die echt verandering wil brengen in de wereld. Galápagos geeft je oneindig veel inspiratie, wijsheden en diepe inzichten.Zij laat je haar wonderdadige ‘elixer’ drinken. Dit ‘elixer’ brengt individuele transformatie tot stand.

Deze reis gaat niet over wat ‘Tribe called Now’ voor jou kan doen, maar wat jij kan doen voor de wereld. Onze deelnemers zijn mensen die op een positie zitten om verandering in gang te zetten. Deze reis is het startpunt om dat ook daadwerkelijk te doen. In een waanzinnig decor waarin de wereld is zoals die zou moeten zijn, maken we een bewuste keuze hoe wij duurzame verandering in gang zetten. Niet alleen in ons eigen leven, maar in het leven van anderen. Juist om die reden vliegen we naar de andere kant van de wereld. Omdat de relatieve schade die het vliegen doet aan de planeet veel kleiner is dan de opbrengst van bewuste leiders die zich actief inzetten voor het grootste goed dat wij hebben: een leefbare planeet.

Lees meer over onze unieke en diverse werkwijze.