Tribe Called Now Blog

Jij bent generatie Z!

(1995-2010)

Jullie generatie staat bekend als een pragmatische generatie die houden van aanpakken en gewoon doen. Maar toch blijkt dat generatie Z , psychisch kwetsbaarder is dan vorige generaties.Wereldwijd blijkt uit diverse onderzoeken dat jullie generatie het mentaal moeilijk heeft. Hoe komt dit? Wat heeft generatie Z nodig? Hoe kunnen we jullie helpen?

ONDERZOEK

We zijn met jongeren op onderzoek uit gegaan en draaide een Tribe pilot- jaar. We stelden elkaar uitdagende en kwetsbare vragen, zoals: Welke vaardigheden en competenties vinden jullie belangrijk om in deze tijd te ontwikkelen? Wat zijn jullie verlangens en worstelingen? Waar dromen jullie over? Welke zorgen hebben jullie? Hoe kijken jullie naar de toekomst en de wereld? Etc.

DOOR EN VOOR GEN Z

En wat bleek unaniem voor iedereen het allerbelangrijkste? Samen met vrienden een pure connectie beleven. In echtheid, zonder schermpjes, de wereld ervaren en met elkaar in contact zijn. Samen ontdekken, durven en doen. ‘Tribe Called Now’ is onze missie geworden. Merel, Anne, Ibrahim en Hugo delen hieronder hun inspiratie en ervaringen. Waarin herken jij jezelf?

 

Had ik maar…

Laatst stuitte ik op het boek ‘Top 5 regrets of the dying’ van Bronnie Ware. Bronnie heeft lange tijd als verpleegster in een hospice gewerkt. Zij merkte dat mensen op hun sterfbed vaak spijt...

Get social!

Designed by Omedia.

Copyright © Tribe Called Now / Developed by Omedia.