Waarom Galápagos?

“Somewhere, something incredible is waiting to be known.”

Waarom Galápagos en niet Schiermonnikoog?

De Galápagoseilanden zijn een uniek ecosysteem waarvan de biodiversiteit ongekend is. Het is een van de weinige plekken in de wereld waarin de natuurlijke symbiose zichtbaar en zo intact is. Natuurorganisaties werken hard om deze fragiele en prachtige eilandengroep te preserveren. Onze travel chieftain Felice Suarez is een van de ongeveer 20.000 inwoners op Galápagos en zet zich, samen met haar man, in om het ecosysteem en de schade die is aangericht door piraterij, walvisvaarders en de introductie van uitheemse diersoorten, te herstellen.

Wederkerigheid tussen de Tribe & Galápagos

Met een gedeelde missie, namelijk een wereld waarin we in symbiose met elkaar kunnen bestaan, staan de gidsen elke keer weer te trappelen om onze Tribe op een hoopvolle, leuke en avontuurlijke manier bewust te maken van de impact van onze keuzes. 

  • Is het de vlucht waard?

Ja. De tijd die onze Tribe doorbrengt op de Galápagos is een meerwaarde voor de rest van je leven. Natuurorganisaties nemen ons aan de hand om onze Tribe onmisbare kennis mee te geven. Het gaat verder dan het observeren van bijzondere diersoorten en het is zoveel meer dan een gesprek. Het is een ervaring waarin je jezelf leert kennen in een fundamenteel andere relatie met de wereld om je heen. De eilanden zijn een onuitputtelijke inspiratiebron omdat je nergens anders ter wereld de wederkerigheid en symbiose op deze manier kunt ervaren. De toekomst van onze wereld ligt bij de volgende generaties. Wij planten zaadjes en die zaadjes worden geplant in een paradijselijke omgeving onder bezielende leiding.

Download onze Gap Year Brochure

In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt