Coachingsweek in Nederland

“Every moment is a fresh beginning.”

Avontuur & Ontwikkeling

Coachingsweek in NL

  • 5 dagen
  • 18-25 jaar

Er was eens een heerlijk groot wit huis, dat lag op een klein landgoed, midden in de natuur. De ‘Korenhorst’ was de naam van deze plek….waar jongeren, met elkaar, de tijd van hun leven doorbrachten. Dit is dé plek waar jullie 5 dagen mogen doorbrengen met de leukste groep leeftijdsgenoten. Jullie hebben het huis voor jullie zelf, maakt vrienden voor het leven en doorlopen samen ons unieke coaching-programma. Tussendoor is er genoeg tijd voor gezellige buitenactiviteiten.

Zo brengen we een bezoek Doetinchem, met veel gezellige restaurantjes en hippe barretjes. We gaan waterskiën in Stroombroek, Koken in de grote buitenkeuken en kletsen tot laat rond het kampvuur. Deze 5 dagen krijg je ook écht goed de smaak te pakken wat onze Tribe jou allemaal te bieden heeft. Ga jij mee op een van onze andere reizen?

Start data

  • 18-09-2022
  • 27-11-2022
  • 15-01-2023

Avontuur & Ontwikkeling

Coachingsweek in NL

Veelgestelde vragen

Wat kan je allemaal doen in de Achterhoek?

Er staat je een volwaardig programma te wachten waarin je aan de slag gaat met coaching, nieuwe vrienden maakt en gave activiteiten onderneemt.

Wat ga ik leren?

Jij gaat in deze 5 dagen op positieve wijze aan de slag met wat jij belangrijk vindt. Ons unieke en leuke programma helpt je daarbij. Wat wil jij leren? Anders doen in je leven of ontdekken bij jezelf?

Welke activiteiten zijn er?

Kampvuur maken, zwemmen en waterskien en met je Tribe Doetinchem bezoeken. Deze dagen vliegen voorbij!

Hoe kan ik boeken?

Door op de boek nu knop te drukken bovenaan elke pagina kan jij je reis selecteren en contact met ons opnemen. Liever eerst telefonisch contact? Bel ons op 020-201467.