Education

“The best way to predict the future is to create it.”

Bewust leiderschap

Tijdens je avontuurlijke journey bieden wij je ons TCN bewust leiderschapsprogramma aan. Een educatief, inspirerend en grensverleggend programma dat je persoonlijk bewustzijn en je perspectief op de ander en de wereld drastisch vergroot.

TCN mentorship

Het ‘TCN Mentorship’ is een opleidingsinstituut dat bewuste en geïnspireerde mentoren opleidt. Door kennis en kunde uit te wisselen ontstaat er een rijke gemeenschap die met elkaar hun bijdrage leveren aan een bewuste en duurzame wereld.

V. Dialogue Masterclass

Ervaar de meest spirituele en professionele coachreis van je leven. Onderga onze interne, intensieve ‘Voice Dialogue Masterclass’ opleiding op de Galápagoseilanden. Maak werkelijk connectie met deze methode en ontdekt de diepte en schoonheid ervan.

Bewust Leiderschap

We onderzoeken vragen als;

Wie ben jij geworden en waarom doe jij wat je doet?
Wat zijn jouw regels, normen en waarden?
Waar verlang jij naar en worstel jij mee?
Wat bewonder jij en wat wijs jij af?
Welke overtuigingen wil je liever afleren en welke wil je achter je laten?
Welke nieuwe inzichten en vaardigheden neem je mee naar huis?

TCN Mentorship

Leer, groei en geef terug

Het TCN mentorship is een opleidingsinstituut dat bewuste en geïnspireerde mentoren opleidt. Verbreedt je kennis en doe onvergetelijke ervaringen op. Misschien droom je ervan om avontuurlijke en bewuste reizen te maken. Wat vaststaat is dat jij onze missie deelt en jouw unieke bijdrage wilt leveren.

Voice Dialogue Masterclass

Become master in the voice dialogue – with a shamanic touch

Door sessies zelf te ondergaan en door oefensessies te geven kom je in contact met je ware zelf. Je maakt werkelijk connectie met deze methode en ontdekt de enorme diepte en schoonheid ervan. Wil jij ‘Voice Dialogue’ als specialist de wereld in zetten? Na deze reis ben jij daar klaar voor.

Na deze reis, ben jij in staat om te toveren met alle ikken, delen, archetypen, goden en godinnen, krachtdieren, oer-instinctieve lagen en gevoeligheden. Een verrijking voor de rest van je leven!

Er is naast de opleiding genoeg tijd voor jou om de Galápagoseilanden te ervaren. Onze Chieftain Felice Regeer helpt je graag verder om extra excursies te verkennen en bij te boeken. Ga ervoor, want deze reis maak je hoogstwaarschijnlijk maar één keer.