Galápagoseilanden

We do not inherit the earth from our ancesters, we borrow it from our children.”

Vrijwilligerswerk, ontwikkeling & Avontuur

Galápagoseilanden

 • 6 weken
 • 18-25
 • 6,900,-

De Galápagoseilanden geven je met haar wonderschone natuur en diersoorten zoveel meer dan een onvergetelijke reis. Je hebt er misschien wel van gehoord door Darwin zijn evolutietheorie. De dieren, de natuur en de mens leven hier in ware harmonie. Dit is onbeschrijfelijk bijzonder om mee te maken. Je reist met andere jongeren, ziet verschillende delen van het archipel, doet vrijwilligerswerk en werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Kom het ervaren en voel wat de Galápagoseilanden in jou losmaken.

Vertrek data

 • 11 September 2023
 • 20 November 2023
 • 8 Januari 2024
galapagos Jongerenreis Natuur
jongerenreizen Galapagos

Wat kan je verwachten?

Naast genieten van de natuur en de vele diersoorten, zijn er nog talloze activiteiten tijdens je reis. Je ontmoet andere jongeren, levert vrijwilligerswerk, werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer! Een hoop is al voor je geregeld, maar er blijft genoeg vrijheid over om te doen waar jij zin in hebt. Hieronder een kleine greep uit jouw Galápagos avontuur!

 • Vrijwilligerswerk
 • Uniek coach programma
 • Outdoor activiteiten
 • Ontspannen en genieten
 • Eco-farm experience

Rondreis Galápagos

6 weken op reis

7

EEN MAGISCHE PLEK

Welkom op dit archipel!
Galápagos ligt óp de evenaar en dus kun je vaak genieten van heerlijk weer.
De diepzwarte lava met daarop intens rode krabben, de azuurblauwe zee met de spierwitte stranden, maken veel indruk en zijn een lust voor het oog.

01 January 2021
12:00 AM
7

JE REIS BEGINT

Leven op Santa Cruz
Santa Cruz wordt je ‘thuisbasis’. In de hooglanden ligt onze coach-locatie én vindt ook het vrijwilligerswerk plaats. Overdag bewonder je de natuur en geniet je van de warmte en de zon. In avond, kun je volop genieten van de gezellige restaurantjes, barretjes en feestjes! De lokale bevolking is gastvrij, open en vriendelijk. Ze rijden of varen je overal naar toe en dagen je gelijk uit om Spaans met hen te spreken. Geniet van de sfeer op de markt en haal voor je lunch de meest verse groente en verse vis. Kijk wel uit dat de pelikanen of de fregatvogels ze niet uit je hand stelen. Hier proef je écht het Zuid Amerikaanse leven; vrij, open, authentiek en echt.

01 January 2021
12:00 AM
7

INVEST TO GROW

Coaching
Je volgt in de hooglanden van Santa Cruz, (afgewisseld met activiteiten) een intens en positief coach-programma, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Dit programma is opbouwend, creatief en uitdagend! En onze coach-locatie is werkelijk prachtig. Bij helder weer kijk je zelfs uit op het eiland Isabela. Wat wil jij het liefste leren over jezelf?
01 January 2021
12:00 AM
7

AVONTUURLIJKE ACTIVITEITEN

Experience Nature
Hoe en wat je precies gaat zien en ervaren blijft grotendeels een verrassing, maar hieronder een greep uit wat jij allemaal gaat beleven: Kajak langs mangrovebossen, bezoek de mooiste stranden, snorkelen op een van de beste locaties van de wereld, hike naar de top van de vulkaan, bewonder de reuzenschildpadden, leer alles over de dieren en de natuur en ga mee hiken op onbewoonde eilanden.. Heb je er ook al zo'n zin in?
01 January 2021
12:00 AM
7

ANOTHER BEAUTIFUL ISLAND

Isabela Bonita
Het eiland Isabela, waar we maar liefst een week verblijven, heeft een echte hippy vibe. Het trekt dan ook veel jongeren aan die hier een tijdje verblijven. Als je in de haven aankomt, voel je gelijk hoe dit eiland rust en vrijheid ademt! De cocktailbarretjes liggen pal aan het strand. Hier kun jij jezelf zijn, chillen, feesten en genieten.
01 January 2021
12:00 AM
7

VRIJWILLIGERSWERK

Hondenopvang
Een Hondenopvang is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je het over Galápagos hebt. Door de pandemie heeft deze kleine stichting het drukker dan ooit. Op het moment van schrijven zijn er 42 honden en een aantal geiten en varkens. Ben jij een echte dierenliefhebber? Dan is dit helemaal jouw plek. Drie weken lang ondersteun je met de dagelijkse verzorging van de dieren. Heb je andere ideeën om een bijdrage te leveren? Kan jij een (social media) campagne opzetten? Of een inzamelingsactie houden? Geef je creatieve geest de ruimte en kijk hoe jij kan bijdragen. Er wordt vanuit Tribe Called Now €400 per vrijwilliger gedoneerd aan de opvang als extra support.
01 January 2021
12:00 AM

ECO-FARM

Leren & Bijdragen
Midden in de hooglanden ligt een prachtige locatie met een panoramisch uitkijkpunt. De ecologische boerderij wordt gebruikt om groente en fruit te verbouwen maar is ook open voor bezoekers. Er zijn (h)eerlijke maaltijden te bestellen, bereid met biologische producten van de boerderij. Ook is er een wandelroute over het terrein met onder andere een lavatunnel en vulkanische kraters. Je hebt de mogelijkheid om meer te leren over biologische landbouw en duurzaam leven. En dat op de tofste locatie van dit archipel! Wil jij ook eventjes het ideale leven ervaren?
01 January 2021
12:00 AM

De reis van je leven

De reis van je leven maak je samen met andere jongeren. Wat heb je allemaal nodig om mee te kunnen op reis? Hieronder een overzicht van wat jij (met of zonder ons) regelt. Geen zorg, bij aanmelding krijg je nog een uitgebreid overzicht zodat jij je zo goed mogelijk kan voorbereiden op je reis!

 • Geldig paspoort
 • Medische verklaring
 • Vliegtickets van en naar Ecuador
 • Goed gevulde backpack
 • Nodige vaccinaties
jongerenreizen Galapagos

Veelgestelde vragen

Wat kan je allemaal doen op reis?

Tijdens deze reis ga je de prachtige eilandengroep ontdekken, en meer leren over het bijzondere ecosysteem. Daarnaast ga je snorkelen, kan je surfen en nog veel meer heerlijke outdoor activiteiten!

Hoe lang duurt de reis?

Je reis naar de Galápagoseilanden duurt ongeveer 6 weken. Tijdens deze 6 weken ga je  ervaren hoe het leven voelt op een unieke plek als deze en kan je echt een bijdrage leveren.

Welke activiteiten zijn er?

Snorkelen, duiken, vissen, varen, surfen, hiken, eco-farming… You name it!

Hoe kan ik boeken?

Door op de boek nu knop te drukken bovenaan elke pagina kan jij je reis selecteren en contact met ons opnemen. Liever eerst telefonisch contact? Bel ons op 020-201467.