Generatie Z

“Legacy is not what I did for myself. It’s what I am doing for the next generation.”

Jij bent generatie Z!

Authentiek en echt

Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een volhardende werkmentaliteit. Je bent zelfbewust, creatief en oplossingsgericht. Gelijkheid in de breedste zin van het woord is een must. Je staat voor een gezondere en duurzamere wereld en wil daar alles aan doen.  Welke geaardheid je hebt of bent, het maakt jou niets uit. Het gaat om authenticiteit en echtheid. Sociale contacten zijn heel belangrijk voor je, na de coronacrisis besef jij je dat nog meer. Daarnaast hecht je sterk aan individuele aandacht en werk je later liever als zelfstandige dan als werknemer. Het was ontzettend leuk onderzoek te doen naar jullie generatie. Ons doel was om een reis te ontwikkelen die aansluit bij jullie waarden, uitdagingen en wensen. Een reis met inhoud die écht ergens over gaat. Lees onze blog over Generatie Z. Herken jij jezelf?

The future is NOW

The road to..

Tussen je 4e en je 18e ligt de focus op je schoolcarrière. Goede cijfers halen, ontwikkelen en opgroeien. En dan? Weet jij al wat je plannen zijn voor na je afstuderen? Misschien heb jij je passie al gevonden en weet jij precies wat je wilt worden. Het kan ook zijn dat je nog geen idee hebt van je volgende stap. Wat belangrijk is, is dat jij achter je keuzes staat. Het is tenslotte jouw leven. Wat heb jij nodig om je eigen weg te bewandelen? Bij ons ga jij doen wat nodig is. Wil jij ontspannen? Een taal leren? Op onderzoek uit? Meer zelfvertrouwen of nieuwe uitdagingen aangaan? Stap met je Tribe in het avontuur en maak nieuwe vrienden voor het leven.

Vind jouw Ikigai

Onze Tribe werkt onder andere met het Japanse concept ‘Ikigai.’
‘Iki’ betekent leven en ‘gai’ betekent waarde.

Wat is de waarde van jouw leven en wat is de reden van jouw bestaan? Wat is jouw passie, missie, roeping? En waar wil jij later het liefst geld mee verdienen? Je ikigai bevindt zich dus precies waar deze vier segmenten van je leven elkaar overlappen. Als jij je ikigai hebt ontdekt, dan voel je aan alles dat het tijd is om actie te ondernemen en te gaan staan waarvoor jij hier op aarde bent.

Wanneer jij jouw ikigai ontdekt, geeft dat voldoening, betekenis, rijkdom, enthousiasme, zekerheid en vervulling in jouw leven. Het allerbelangrijkste en mooiste wat er bestaat.

Gather your tribe

Neem een vriend(in) mee en krijg allebei 5% korting!

Download onze Gap Year Brochure

In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt

Lees verhalen en bekijk reizen