Tribe stories

Had ik maar…

Laatst stuitte ik op het boek ‘Top 5 regrets of the dying’ van Bronnie Ware. Bronnie heeft lange tijd als verpleegster in een hospice gewerkt. Zij merkte dat mensen op hun sterfbed vaak spijt hebben van dezelfde dingen en besloot hier een boek over te schrijven.

‘Mensen die de dood in de ogen kijken, krijgen een fenomenaal heldere kijk op het leven. Alsof ze opeens weten hoe het had gemoeten. Door goed naar hen te luisteren en van hen te leren, kunnen we ons leven veranderen. Niet straks, maar vandaag.’

Ik zou willen dat ik de moed had gehad om het leven te leiden dat ik wilde, niet wat anderen van me verwachtten.

Ik zou willen dat ik niet zo hard had gewerkt.

Ik zou willen dat ik de moed had gehad om mijn gevoelens te delen.

Ik zou willen dat ik contact had gehouden met vrienden.

Ik zou willen dat ik mezelf gelukkiger had laten zijn.

Opvallend is dat er geen materiële zaken in het rijtje staan; niemand heeft het over een groot huis of mooie auto. Waar komt het op neer? Sta stil bij wat jij écht wilt in het leven en handel daar vervolgens ook naar. Kies je eigen weg, ontdek wat jij fijn vindt en waar jij blij van wordt. Leef je mooiste leven! Wat is jouw mooiste leven? Ontdek het door met ons mee te gaan op reis! Zet je zelf centraal voor nu en voor altijd.

Download onze Gap Year Brochure

In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt