Journey Y

“We must be willing to let go of the life we planned so as to have the life that is waiting for us.”

GENERATIE Y – 1986-2000

Waarom deze reis?

Rosemarijn Moen (mede eigenaar van de Tribe) heeft jarenlang voor MU Company als coach met Young Professionals gewerkt.
Deze ervaring en kennis was haar inspiratie voor Tribe Journey Y.

Ontdekken wie je bent

Praten over je kwetsbaarheden zoals eenzaamheid, angst en stress helpt echt. Ontdekken wie je bent, wat je wilt en kunt en voelen waar je naar verlangt of mee worstelt, geeft zoveel zelfinzicht. Dus weg met die mooi weer verhalen en al die nep imago’s van Insta en Facebook!

In Ecuador en Galápagos, verstaan ze de schoonheid van puur leven. Hard werken en ambitieus zijn vindt men daar mooie waarden, maar fysieke en mentale gezondheid zijn minstens zo belangrijk.

Journey Y

  • 8 weken

Jouw avonturier wordt tijdens deze reis wakker gekust door de godin Galápagos. Ze brengt je direct in contact met je OER. Ze weet dat jij beschikt over wijsheid en intuïtie en wil dat jij dit zelf ontdekt. Zwem samen met de zeeleeuwen en schildpadden. Bewonder de vogels en de prachtige reptielen. Vervolg je reis in Ecuador. Beklim de Andes en vaar door de Amazone.

Dit is de reis van je leven. Samen met Tribe Y, ga je ontdekken, durven en doen. Je sluit dierbare vriendschappen voor het leven.

Onze magische en bewust leiderschapreis geeft jou de gelegenheid om jezelf in de spiegel aan te kijken. Wie jij daarin ziet, is een waar sprookje. Het is de start van een avontuur om nooit te vergeten! We kunnen niet wachten om samen met jou op reis te gaan.

Vertrek data

  • Binnenkort meer!
  • Is het de vlucht waard?

Ja. De tijd die onze tribe doorbrengt op de Galápagos is een meerwaarde voor de rest van je leven. Natuurorganisaties nemen ons aan de hand om onze Tribe onmisbare kennis mee te geven. Het gaat verder dan alleen maar het observeren van de bijzondere diersoorten en het is zoveel meer dan een gesprek. Het is een ervaring waarin je jezelf leert kennen in een fundamenteel andere relatie met de wereld om je heen.

Tribe Y Geboren 1986-2000

Jij bent Generatie Y

VEELBELOVENDE GENERATIE

Je hecht veel waarde aan vrijheid, zelfontplooiing en ontwikkeling. Je bent authentiek, leergierig, flexibel, maatschappelijk betrokken, sociaal, inclusief en je bent graag duurzaam bezig. Waardering, sfeer en uitdaging geef jij een hogere prioriteit dan salaris. Je houdt niet van hiërarchische verhoudingen. Jullie zijn een hardwerkende en veelbelovende generatie met heel veel kwaliteiten.

EN TOCH KWETSBAAR..

Hoe komt dat? Je bent individualistisch opgevoed. Je kreeg veel kansen van je ouders en er was veel mogelijk. “Als je goed je best doet en hard werkt is alles mogelijk”, was hun boodschap. In praktijk blijkt dit vandaag de dag niet zo makkelijk. Want hoe hard jij ook studeert of werkt, het leven is enorm duur geworden en kansen liggen niet voor het oprapen. Jij hebt geleerd dat het leven maakbaar is. Lukt het niet, zoals jij dat voor ogen had, dan voelt dat alsof jij zélf faalt.

STRESS

Je voelt je dus verantwoordelijk voor je eigen geluk en bent heel veeleisend naar jezelf. Stress en het krijgen van een burn-out komt veel bij vrienden of leeftijdsgenoten voor. Jij ervaart waarschijnlijk zelf ook regelmatig stress. Je woont graag in de grote stad. Om daar te kunnen wonen betaal je een hoge huur. Een huis kopen is niet te betalen, ook dit geeft stress.

HET IDEAALBEELD

Met je vrienden vaak afspreken is een must! Toch kost het raar genoeg ook best veel energie. Stiekem is er ook de trigger, “wie is het meest succesvol in deze groep?”. Ook op social media ontstaat een soort ideaalbeeld. En al weet je, dat het een schijnwereld is, toch krijg je een onrealistisch verwachtingspatroon van jezelf. “Ga ik voor die carrière en wacht ik nog even met mijn kinderwens…of?”

Lees verhalen en bekijk reizen