Gap Year

Tribe called now

Journey Z

5 maanden journey

 • 21 weken
 • 18-25

De full experience in 21 weken tijd. Leer een taal, zie en ervaar verschillende delen van Ecuador, leef op een ecologische boerderij, verricht vrijwilligerswerk en geniet van de culturele rijkdom van Zuid-Amerika. Met het bewust leiderschapsprogramma leer jij het beste uit jezelf naar boven te halen en in te zetten tijdens het Tribe festival. Geniet, ontspan en maak nieuwe vrienden voor het leven! Wat zit er bij de prijs inbegrepen? Bijna alles. In de brochure vind je alle details om je journey te beginnen. Wat regel jij? Een gevulde backpack, gezondheidsverklaring en een reisverzekering.

Voordat de reis begint plan je een intake met een van onze mentoren. Zo zorgen we ervoor dat jij helemaal klaar bent om aan je journey te beginnen!

Vertrek data

 • 21-08-2022
 • 21-08-2022
 • 21-08-2022

The Journey

Lees verder

Bewust leiderschap

Lees verder

In beeld

Lees verder

Boek nu

Neem contact op

The journey

De Korenhorst

Onze eerste bestemming is De Korenhorst in de Achterhoek in Nederland. Wist je dat hier ooit het idee voor onze Tribe is ontstaan? Super toch dat hier de kick-off van je reis is! Tijdens de Korenhorst dagen maak je kennis met je Tribe en bereiden we je voor op je reis. Ook start hier je bewust leiderschapsprogramma. Met vertrouwen en extra tools in handen trap jij je reis, vol enthousiasme af!

Quito

En dan ineens, na een lange vlucht sta je in de hoogste hoofdstad ter wereld, ‘Quito’. Wist je dat het één van de best bewaarde koloniale steden (gebouwd tussen 14 vulkanen) van Zuid-Amerika is? Leer in de eerste weken meteen Spaans om de basis te leggen voor de rest van je reis. Vul je middagen met leuke activiteiten waarbij je gelijk het Spaans in praktijk brengt. Ontdek de stad en loop op de evenaar of bezoek een van de omliggende Nationale Parken.

Andesgebergten

Nu je de basis van de Spaanse taal onder de knie hebt is het tijd om de stad te verlaten en de rest van Ecuador te ontdekken. De komende weken staan er meerdaagse trektochten door het Andesgebergte op de planning. Het absolute hoogtepunt is de uitkijk over een vulkanische krater gevuld met helder blauw water.  De tweede hike staat genoteerd op de National Geographic Adventure bucket list!

Baños

Na al die fysieke inspanning is het tijd om de stad weer op te zoeken en je taalkennis verder uit te breiden in Baños. Spaanse les wissel je af met outdoor adventure zoals canyoning en rafting. Wist je dat Baños de mooiste schommel locatie ter wereld heeft? Avontuur en ontspanning zijnhier goed in balans.

De Amazone

Ben jij klaar voor de spanning, sensatie en mysterie? De Amazone roept je! Je reist naar afgelegen gebieden midden in de jungle. Laat je zintuigen ontwaken zodat je nóg meer ziet, voelt, ruikt, proeft en hoort. Leer alles over het ecosysteem. Zie de paradijsvogels, jaguars, alligators, roze dolfijnen, luiaards, apen en de vele soorten insecten en reptielen die hier leven. Wat is dit een spectaculair onderdeel van je reis!

Montañita

De Amazone heeft je verrast. Het is tijd om alle indrukken te verwerken en de frisse zeelucht in te ademen. Chill op het strand en verblijf in een dorp met een echte ‘surf vibe’.  The place to be. Loop met je blote voeten over het strand, maak een duik, en drink een cocktail op een van de terrasjes.

Altijd al surflessen willen nemen? Tijd doorbrengen met je Tribe? Of juist nú verdiepen in je persoonlijke doelen? Jij bepaalt, go for it! En ..…ben jij hier tussen juni en september? Ja? Dan spot je bultruggen langs de kust!

Ecologische Boerderij

Je verblijft op een biologische boerderij aan de kust van Ecuador.

Woon midden in de natuur, ver weg van de typische toeristische paden. Geniet van deze unieke en ecologisch vriendelijke plek. Maak kennis met agro-ecology, permacultuur, duurzaam verbouwen van bijvoorbeeld cacao en koffie. Alles wordt organisch verbouwd op duurzame en verantwoorde wijze. Ondertussen ga je verder met je Spaanse lessen, en breng jij dit steeds meer in praktijk.

Door actief mee te helpen, doe je ongekend veel kennis op. Leer goed te zorgen voor het milieu en voor jezelf.

Galápagos

Voor de meesten is het onbereikbaar, maar onze Tribe maakt het mogelijk voor jou. Welkom op de Galápagoseilanden! Je energie verandert, je hart opent zich, je ademt bewust alles in en uit. Op de prachtige stranden, chillen de leguanen naast je. Ontmoet de Reuzenschildpadden, de oudste bewoners van het eiland.Ontelbaar veel diersoorten om te bewonderen.
Onze bevlogen gidsen staan te trappelen om je alles uit te leggen over biologie, ecologie en geologie.

Je sluit je reis af met een fantastische projectweek: Het Tribe Festival. Je neemt niet alleen, je geeft ook terug. Breng je kennis over en lever een maatschappelijke bijdrage. Onderneem en werk samen om tot een prachtig eindresultaat te komen waar iedereen van de Tribe terecht trots op is. En wat komt je Spaans hier lekker van pas!

Na deze reis heb jij

 • Je 80 uur spaans certificaat behaald
 • Gewerkt aan bewust leiderschap en communicatietechnieken
 • Internationaal netwerk opgebouwd
 • Vrienden gemaakt voor het leven
 • Een maatschappelijke bijdrage geleverd
 • Alles geleerd over permacultuur een ecologische landbouw
 • Vrijwilligerswerk verricht

Tribe called now

Bewust Leiderschap

Het bewustleiderschapsprogramma ondersteunt jouw persoonlijke groei. We putten uit kennis en wijsheid van over de hele wereld.  Unieke methodes als; Voice Dialogue, het Ikigai model en Storytelling zijn hierbij ons gereedschap. We onderzoeken vragen als; Wie ben jij geworden en waarom doe jij wat je doet?
Wat zijn jouw regels, normen en waarden?
Waar verlang jij naar en worstel jij mee?
Wat bewonder jij en wat wijs jij af?
Welke overtuigingen wil je liever afleren en welke achter je laten?
Welke nieuwe inzichten en skills neem je mee naar huis?

Met behulp van reflectie, schrijfopdrachten, circle sessions, en persoonlijke één op één coaching ontdek jij wie je werkelijk bent. Nieuwe krachten, vaardigheden, interesses en talenten worden naar voren gehaald en in kracht gezet. 

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Tribe called now

In beeld

Gather your tribe

Neem een vriend(in) mee en krijg allebei 5% korting!

Download onze brochure

In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt