Kick-Off Nederland

“Life is beautiful not because of the things we see or do. Life is beautiful because of the people we meet.”

Kom kennismaken!

Kick-OFF in NL

  • 5 dagen
  • 18-25 jaar

Kom kennismaken met onze Tribe! Ben jij hooked en heb jij besloten om mee te gaan naar de Galápagoseilanden, Noorwegen of Zweden? Dan ben jij van harte welkom op onze kick-off in de Achterhoek! Een hele dag en avond, maken we kennis met elkaar en staan er toffe activiteiten op het programma. Er is deze dag genoeg ruimte voor het stellen van al je vragen. Zo kun jij je optimaal voorbereiden op deze onvergetelijke reis.

Wat fijn dat we elkaar allemaal, voordat de reis van start gaat, hebben ontmoet en al een beetje hebben leren kennen. Dit maakt de voorpret alleen maar groter!

 We sluiten af, met een lekkere VEGA-BBQ en een Tribe Party!

Veelgestelde vragen

Wat kan je allemaal doen in de Achterhoek?

Er staat je een volwaardig programma te wachten waarin je aan de slag gaat met coaching, nieuwe vrienden maakt en gave activiteiten onderneemt.

Wat ga ik leren?

Jij gaat in deze 5 dagen op positieve wijze aan de slag met wat jij belangrijk vindt. Ons unieke en leuke programma helpt je daarbij. Wat wil jij leren? Anders doen in je leven of ontdekken bij jezelf?

Welke activiteiten zijn er?

Kampvuur maken, zwemmen en waterskien en met je Tribe Doetinchem bezoeken. Deze dagen vliegen voorbij!

Hoe kan ik boeken?

Door op de boek nu knop te drukken bovenaan elke pagina kan jij je reis selecteren en contact met ons opnemen. Liever eerst telefonisch contact? Bel ons op 020-201467.