Wij zijn The Tribe

“Let’s stop waiting for a better world. Let’s start working on it, together.”

Een activistische organisatie?

Steeds meer mensen zien in dat wij als mensheid meer nemen dan onze natuur ons kan teruggeven. Zijn wij dan een activistische organisatie waarin wij pretenderen de wereld redden? Nee, we kunnen het niet alleen oplossen. Wij willen het hebben over de bijdrage die wij samen kunnen leveren aan een betere wereld.

Streven naar een betere wereld

Onze missie is een hoopvolle missie. Een missie die verder gaat dan alleen een tussenjaar of een mooie reis. Wil willen bijdragen aan een betere wereld door inspiratie, bewustwording en ervaringen die een mens verder brengen om met elkaar te streven naar een betere wereld.

Let’s Tribe!

Samen met natuurorganisaties maken wij jonge mensen bewust van de impact die onze keuzes hebben op de natuur. De natuur is een onuitputtelijke inspiratiebron om tot de juiste inzichten te komen. Het gaat verder dan observeren. Het gaat om het diepere besef van symbiose en wederkerigheid als onmisbaar element voor onze leefbaarheid. De kracht van de natuur biedt je een ervaring waarin je jezelf leert kennen in een fundamenteel andere relatie met de wereld om je heen.

TRIBE PHILOSOPHY

Visie

Eigenlijk geloven we dat geen enkele visie de juiste kan zijn. Want hoe zou je oneindigheid, eeuwigheid en onbegrensdheid ooit in een doosje kunnen stoppen?

Wel geloven we dat jij in staat bent om op duizend manieren naar dezelfde werkelijkheid te kijken. Van perspectief veranderen staat bij onze Tribe centraal. Het gaat over visies kunnen loslaten en je kunnen openstellen voor de mogelijkheid van een andere visie op een situatie. Op het moment dat je dat doet, ben je vrij. Je hebt dan een beperking die je jezelf hebt opgelegd verwijderd.

Geen enkele methode, werkwijze of visie heeft waarheid in pacht. We putten daarom uit tal van prachtige stromingen die ons inspireren en jou graag mee kennis laten maken.

“Question everything”

Elkaar en jezelf vragen blijven stellen, dat vinden we ontzettend belangrijk. Wat doet het met jou als vragen onbeantwoord blijven en wat kan er dan gebeuren? Tribe Called Now begeleidt jou graag op deze spannende reis.

 

Download onze Gap Year Brochure

In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt

The Tribe called you

Lees verhalen en bekijk reizen