Onze missie

“Finding purpose begins with exploring the world.”

TRIBE PHILOSOPHY

Visie

Eigenlijk geloven we dat geen enkele visie de juiste kan zijn. Want hoe zou je oneindigheid, eeuwigheid en onbegrensdheid ooit in een doosje kunnen stoppen?

Wel geloven we dat jij in staat bent om op duizend manieren naar dezelfde werkelijkheid te kijken. Van perspectief veranderen staat bij onze Tribe centraal. Het gaat over visies kunnen loslaten en je kunnen openstellen voor de mogelijkheid van een andere visie op een situatie. Op het moment dat je dat doet, ben je vrij. Je hebt dan een beperking die je jezelf hebt opgelegd verwijderd.

Geen enkele methode, werkwijze of visie heeft waarheid in pacht. We putten daarom uit tal van prachtige stromingen die ons inspireren en jou graag mee kennis laten maken.

“Question everything”

Elkaar en jezelf vragen blijven stellen, dat vinden we ontzettend belangrijk. Wat doet het met jou als vragen onbeantwoord blijven en wat kan er dan gebeuren? Tribe Called Now begeleidt jou graag op deze spannende reis.

 

TRIBE IMPACT

Van purpose naar impact

Met impact maken bedoelen we ‘het verschil maken’. Juist in deze tijd is het belangrijk dat we in verbinding staan met anderen, gemotiveerd en geïnspireerd blijven. Wij geloven dat je de meeste impact maakt als jij in je kracht staat. Dus niet vanuit iets moeten, maar vanuit willen, passie en plezier. Luister naar jezelf en bewandel je eigen weg!

TRIBE FUTURE

Toekomst perspectief

Een negatief toekomstbeeld heeft zijn weerslag op gedrag: weerstand, vermijden, uitstellen en dichtklappen. Dit heeft vervolgens negatieve gevolgen voor de motivatie. Waarom nu je best doen als je niet weet waar je het voor doet? Wij willen samen met jou werken aan jouw toekomstbeeld. Met het bewust leiderschapsprogramma gaan we jouw kwaliteiten ontdekken. Eén van de methodes hiervoor is Storytelling. Vergroot je verbeeldingskracht door het creëren en visueel structureren van jouw toekomstbeelden. De methode kent een gestage opbouw, waarin speelse, creatieve oefeningen worden ingezet om te leren wat Storytelling is. Zo kan jij het verleden, heden en toekomst op een positieve manier met elkaar te verbinden. Wees de schrijver van je eigen verhaal!