Tribe Familie

“Call it a clan, call it a network, call it a tribe, call it a family. Whatever we call it, whoever we are, we need one.”

Founder & Tribe Elder

Rosemarijn Moen

Als ik zie dat jij in kracht staat dan is mijn dag geslaagd.Ik help je bepaalde overtuigingen over jezelf, de ander of de wereld los te laten, zodat je zuiver kunt gaan kiezen wat jij wilt. Er is maar één jij op deze hele wereld! Je bent een uniek mens met oneindig veel capaciteit en onbegrensde mogelijkheden. Ik kan niet wachten om je te helpen deze onbegrensdheid eruit te halen en in het licht te zetten. Ik woon met mijn gezin in de Achterhoek waar wij een B&B runnen: www.dekorenhorst.nl. Ook is hier mijn coachpraktijk gevestigd: www.mu-coaching.nl

Titels/opleidingen:

  • ITP. (Instituut voor Transformatie Psychologie). Behaalde daar mijn Master; MTP. (Master of Transformational Psychology.)
  • Big Mind
  • Zijnsoriëntatie’ in Utrecht.
  • Bewustzijns-Coach Opleiding ‘Move a Mountain

Founder & Travel chieftain

Felice Suarez

Met mijn jarenlange werkervaring bij een Amerikaanse corporate heb ik ontzettend veel geleerd over het bedrijfsleven. Deze ervaring zet ik graag in om het ondernemerschap aan te zetten bij onze Tribe members. Ook heb ik veel gereisd. Tijdens mijn wereldreis heb ik een enorme rugzak aan ervaring opgedaan. Het reizen combineren met het bedrijfsleven en dan ook nog van betekenis kunnen zijn voor andere mensen, is het ultieme voor mij.

Naast Founder van Tribe Called Now heb ik ook nog een reisbureau waarbij ik reizen naar de Galápagoseilanden organiseer. www.galapagosup.com. Ik vind het fantastisch om ‘mijn thuis’ te laten zien. Dat de puurheid van de natuur de reizigers raakt, is voor mij het allermooiste. Het buitenleven, het loslaten van de stress, het verwonderen over de natuur. Dit maakt mij intens gelukkig.

Founder & Tribe Mentor

Ymke Fros

Als mens blijven wij een leven lang in ontwikkeling en dit gegeven pas ik graag toe in het leven en bij onze Tribe! Hier komen alle aspecten samen die een mens nodig heeft om volledig te kunnen ‘zijn’. Naast Founder van Tribe Called Now heb ik jarenlange ervaring als docent en cultureel ondernemer. Vanuit HALTE 6 werken we samen met scholen om kinderen creatief en kunstzinnig onderwijs te bieden. Naast dit alles ben ik eigenaar van Kindercoaching-Noord, een bloeiende kindercoachingpraktijk in Amsterdam waar ik als kindertherapeut in wording kinderen en jongeren ondersteun om te worden wie ze willen zijn. www.kindercoaching-noord.nl.

Opleidingen

  • Academie voor Psychotherapie – Integratief kindercoach
  • BGL & Partners – integratief kindertherapeut
  • MU Company – Bewustzijnstrainingen
  • Yoga TTC 200 HR Wise Living Yoga – Yoga docentschap
  • Fontys hogeschool voor de kunsten – Bachelor performing arts

TCN leadership

Karel Zwaan

Waarde creëren en die waarde verzilveren.Als journalist, schrijver, marketingdirecteur, spreker en docent bij masteropleidingen heb ik een fascinatie ontwikkeld voor wat mensen drijft. De drijfveren van klanten zijn in marketing het startpunt van productontwikkeling, of het ontwikkelen van een campagne. Maar de marketingtechnieken zijn niet alleen geschikt om winsten te verhogen, of kosten te verlagen. Marketinginzichten kunnen ook gebruikt worden om positieve verandering in werking te zetten. Om bedrijven en klanten vanuit gedeelde waarden samen te brengen.

Met de TCN leadership tribe zet ik positieve verandering in gang. Zodat we uiteindelijk de belangrijkste waarde behouden die nu zo vanzelfsprekend lijkt: een leefbare planeet.

Master in Voice Dialogue

Hesther le Grand

Sinds ik in 1999 ben afgestudeerd als Creatief Therapeut heb ik mijn hele professionele leven lang mensen begeleid. Als (relatie)therapeut, als projectleider, als regisseur, als coach, als trainer en als opleider. De essentie van wat ik doe kan ik omschrijven als ‘Mensen op een andere manier met zichzelf en daarmee vaak ook met elkaar in contact brengen’. Het meest magische en transformerende gereedschap dat ik daarvoor in handen heb is Voice Dialogue. Toen ik er in 2007 voor het eerst door werd aangeraakt ben ik onmiddellijk een opleiding Voice Dialogue gaan volgen bij Het Balkon. Daarna ben ik mij bij het Instituut voor Transformatiepsychologie er verder in gaan bekwamen. Momenteel heb ik, samen met mijn partner Niels Smit Duyzentkunst een bloeiende praktijk op onze wierde (Gronings voor terp) boven Groningen. Al sinds mijn pubertijd heb ik een fascinatie voor dit werelddeel waar zich de navel van de aarde bevindt. Er is in mijn beleving geen betere plek om je te verbinden met de wortels van alles wat is.

BRANDING & DESIGN

Lisa Sibbing

Een Tribe heeft niet alleen een masker, maar moet ook smoel hebben. Dat is mijn rol binnen Tribe Called Now – ik hou me bezig met alles wat vorm en kleur heeft. Als een ware nomade beweeg ik me voort tussen Berlijn, Nederland en daar waar de wind me brengt. Nothing is gonna stop us now! Meer van mijn werk kun je zien op www.lisasibbing.com.

MENTOR

Janine van Hees

Ik heb een achtergrond als voice dialogue coach, theater docente en musical actrice. In mijn zoektocht om mijzelf verder te ontwikkelen stuitte ik op de opleiding van Rosemarijn Moen (Mu company) en besloot ik deel te nemen. Eén jaarprogramma werden er twee, en het liet me niet meer los. Ik wist ineens heel zeker: ‘hier wil ik andere mensen ook mee helpen!’. Ik startte de opleiding tot voice dialogue coach bij het ITP (instituut voor transformatie psychologie). Nu ben ik werkzaam als transformatie coach en trainer vanuit mijn eigen praktijk. De ‘voice dialogue methode’ heeft mij gegrepen. Iedere keer weer ben ik verrast hoe deze manier van werken ons snel tot de kern brengt en echte verandering teweegbrengt bij mensen. Het begeleiden van zo’n transformatieproces waar kracht en kwetsbaarheid zich vaak afwisselen vind ik fascinerend mooi om te doen. Ik geef je graag de begeleiding die jij nodig hebt om ervoor te zorgen dat jij ten volste jezelf kan zijn en jouw eigen unieke pad kan volgen.

Fotograaf

Niels van Fessem

Met passies voor fotograferen, reizen en duiken is Galápagos mijn favoriete bestemming. De unieke flora en fauna maar ook de manier waarop mens en dier naast elkaar leven heb ik nergens anders in de wereld kunnen ervaren. Gelijk bij aankomst word je overspoeld met de schoonheid van de natuur en zie je overal unieke beesten die je alleen kent van boeken of documentaires van National Geographic. Je komt ogen (en batterijen) te kort.

De meest indrukwekkende ervaring was tijdens het duiken toen een groep hamerhaaien voorbij zwom. Imposant maar toch ook zo kwetsbaar. Voor de Tribe fotograferen vind ik fantastisch. Dat sommige reizigers ook een passie ontdekken voor fotograferen, is de absolute kers op de taart.

Eigenaar taalschool en docent in Quito

Eugenio Córdova

It is my mission to fulfill your expectations regarding your learning of the Spanish language and to make your stay the best possible learning and exploring experience in Ecuador.

My school was established in Ecuador in 1988 and has since become a leading Spanish language school in Ecuador. Thanks to constant work on high-quality Spanish language training and instruction, we have a well-earned reputation from our students for academic excellence in teaching Spanish to foreigners of all ages.

It is my privilege to meet so many different people from all over the world and teach them the most beautiful language in the world, Español! I hope to meet you on your journey and travel along with you.

Mentor

Marcelle Arriëns

Marcelle Arriëns is één van de mentoren tijdens de reis. Na haar opleiding dramatherapie volgde ze meerdere trainers- en coachingsopleidingen, waaronder Voice Dialogue & Transformatie Psychologie bij ITP. Ze werkt sinds 2013 als trainer, coach en trainingsacteur. Thema’s die vaak centraal staan zijn zelfliefde en kwetsbaarheid. Daarnaast maakt en presenteert ze het programma Sekszusjes TV bij VPRO, met als missie om jongeren te helpen bij het ontwikkelen van hun seksualiteit door open en eerlijk over seks te praten. Via haar man, die Cubaans is, kent ze de Latijnse cultuur goed en helpt ze je graag met wat woordjes Spaans!

bioloog & gids op Galápagos

Waldemar David Suarez

Doen wat je leuk vindt is vrijheid. Leuk vinden wat je doet is geluk. En dat geluk ervaar ik iedere dag weer als ik ‘naar werk’ ga. Natuur is mijn absolute passie. Het delen van mijn passie vind ik fantastisch. De Galápagoseilanden hebben zoveel te bieden dat zelfs ik nog dagelijks onder de indruk ben. Zo kwam ik op de terugweg van een dag duiken honderden dolfijnen tegen. De dolfijnen zwommen met de boot mee en sprongen uit het water. We zijn nooit uitgeleerd. Steeds weer worden er nieuwe plant- en diersoorten ontdekt en leren we meer over het ontstaan van de eilanden. Toen de Roze Landleguaan werd ontdekt, heb ik een week niet kunnen slapen van enthousiasme. Als jij hier bent probeer ik je niet alleen de mooiste plekken te laten zien, maar ook mijn kennis met je te delen. Dat kan op het gebied van geologie, ecologie, (mariene) biologie, plantkunde, ornithologie of waar jouw interesse dan ook ligt. Ik ga graag de diepte in over een onderwerp waar jij meer over wilt weten.

Mentor

Maureen ten Dam

Aangenaam, ik ben Maureen. De afgelopen jaren heb ik bij verschillende grote organisaties gewerkt in binnen en buitenland. Alles wat ik tot nu toe heb gedaan heeft te maken gehad met één ding: het best uit mensen naar boven halen, zijn wie je bent. Ik geef je graag het vertrouwen, het duwtje in je rug dat je nodig hebt zodat jij de stappen kunt zetten naar waar je naartoe wilt.

Of juist naar binnen, zodat je jezelf nog beter leert kennen en durft te staan waar je voor staat. Vanuit de corporate organisaties heb ik ervaring in HR en recruitment. Een vak waarin je altijd bezig bent met de juiste persoon op de juiste plek te krijgen, zodat je kunt floreren en je talenten optimaal kunt benutten. Daarnaast heb ik mij de afgelopen jaren, door middel van een jaartraining  die ik bij Rosemarijn Moen volgde (MU Company) en een erkende en gecertificeerde Post HBO-opleiding ontwikkeld tot Zijnscoach. Nu help ik mensen te worden wie ze diep van binnen zijn. Als mens houd ik enorm van reizen en ben ik nieuwsgierig en vol verwondering. Nieuwe culturen, nieuwe talen, nieuwe mensen. Het lijkt me dan ook fantastisch jou te ontmoeten.

Neem contact met ons op

Mogen wij jouw gegevens verwerken voor deze contactaanvraag?