Persoonlijke Ontwikkeling

“The best way to predict the future is to create it.”

Persoonlijke groei

Investeer, ervaar, groei tijdens je tussenjaar. Een creatief, educatief, inspirerend en grensverleggend programma dat je persoonlijk bewustzijn en je perspectief op de ander en de wereld drastisch vergroot.

Tribe Mentor worden

Een opleiding voor Tribe Mentoren te die onze Tribe jongeren begeleiden tijdens hun tussenjaar. Je bent een luisterend oor, steunpilaar en zorgt ervoor dat de Tribe in hun kracht komen te staan. 

Persoonlijke groei

Wat wil ik, wat kan ik en hoe bereik ik dat? Jouw ontwikkeling staat centraal. De Tribe en je mentor ondersteunt je tijdens je tussenjaar in je persoonlijke groei. Jij gaat ontdekken, durven en doen.

The power of the Tribe

“Ik ben omdat wij zijn”. We hebben elkaar nodig om jezelf en de wereld vanuit een ander perspectief te zien.  Wij zijn ‘allesomvattend’ en besteden ten diepste aandacht aan alle aspecten van de mens; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Tribe Mentor worden

Leer, groei en geef terug

Onze Tribe mentoren is een opleiding die een prachtige bijdrage levert aan je CV. Daarnaast is het onvergetelijke ervaring. Doordat jij je kennis en kunde gaat toepassen op reis, ga jij direct een bijdrage leveren aan de Tribe en aan je eigen ontwikkeling. Voor de opleiding bestaat een selectieprocedure.