Bestemmingen

‘It is not the strongest species that survive, nor the most intelligent,
but the one most responsive to change’

 

Tribe called now

Bekijk Journey

Ecuador & Galápagos Deep Dive

The full experience! Proef, voel en ervaar de magie van Ecuador. Spreek spaans, doe vrijwilligerswerk, leer alles over ecologische landbouw en eindig je reis met een tribe festival op de prachtige Galápagoseilanden.

  • 14-09
  • 21 weken
  • 18 - 25 jaar

Bekijk Journey

Ecuador & Galápagos Curiosity Tour

Doe onvergetelijke ervaringen op in korte tijd. Deze reis is iets voor jou! Ontdek Ecuador, leer Spaans en eindig je reis met een tribe festival op de prachtige Galápagoseilanden.

  • 21-08
  • 14 weken
  • 18 - 25 jaar

Tribe called now

Wat kan jij verwachten?

What you see is what you get. Wij hebben een transparante en heldere aanpak. Bij ons zijn er geen onverwachte kosten. In de brochure vind je uitgebreide informatie met betrekking tot de reis en wat er allemaal is inbegrepen. Zo weet je precies wat de reis kost en wat er geregeld wordt. We geven zelfs een wekelijkse budgetsuggestie zodat je naast het gevarieerde en inclusieve aanbod nog invulling kan geven aan je vrije tijd. Mocht je toch nog vragen hebben, laat het ons weten!

Voordat we jouw boeking definitief maken, plannen we een intakegesprek in. Hierbij maak je kennis met onze mentoren en bekijken we of de journey bij je past.

Ook bespreken we wat er nodig is om deel te kunnen nemen aan het programma. Na het intakegesprek is het dan echt tijd om je journey definitief te boeken! Thuis ontvang jij meteen al je eerste Tribe challenge die ervoor zorgt dat jij helemaal voorbereid op reis kan.

gather your tribe

Neem een vriend(in) mee en krijg allebei 5% korting!

Download onze brochure

In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt

the tribe called you

Lees verhalen & bekijk bestemmingen