Persoonlijke Groei

“Plant your tiny seeds and keep watering them every day. Soon, they’ll grow.”

Wat is Persoonlijke groei?

Groeien als persoon is in elk aspect van je leven waardevol. Jouw wensen, verlangens en doelen staan centraal. Je bent Bewust bezig om het maximale uit jezelf te halen, je eigen talent, identiteit en potentieel te ontwikkelen. Door het uitbreiden van zelfkennis en het ontdekken en versterken van je talenten, drijfveren en kwaliteiten, kan jij je dromen realiseren. TCN Grow helpt je om nieuwe vragen te stellen vanuit een nieuwe context. De Galápagos eilanden helpen ons in te zien hoe wij holistisch en wederkerig kunnen omgaan met de impact van onze keuzes. Deze inspiratie is van onschatbare waarde voor jezelf, de ander en de wereld. 

TCN GROW

Ikigai

Onze Tribe werkt onder andere met het Japanse concept ‘Ikigai.’‘Iki’ betekent leven en ‘gai’ betekent waarde. Wat is de waarde van jouw leven en wat is de reden van jouw bestaan? Wat is jouw passie, missie, roeping? En waar wil jij later het liefst geld mee verdienen? Je ikigai bevindt zich dus precies waar deze vier segmenten van je leven elkaar overlappen. Als jij je ikigai hebt ontdekt, dan voel je aan alles dat het tijd is om actie te ondernemen en te gaan staan waarvoor jij hier op aarde bent.

Wanneer jij jouw ikigai ontdekt, geeft dat voldoening, betekenis, rijkdom, enthousiasme, zekerheid en vervulling in jouw leven. Het allerbelangrijkste en mooiste wat er bestaat.

Lees meer over onze werkwijze

Lees verhalen en bekijk reizen