6 weken op reis tijdens je tussenjaar

“Every moment is a fresh beginning.”

Ecuador & Galápagoseilanden

Tussenjaar in Zuid-Amerika

 • 6 weken
 • 18-25 jaar
 • 6900,-

Heb je geen volledig tussenjaar? Of wil je je tijd combineren met werk of studie? Dan is deze 6-weekse reis echt wat voor jou! Je maakt kennis met alle facetten van een tussenjaar: reizen, persoonlijke ontwikkeling en een taal leren. Ondertussen blijft er nog genoeg tijd over voor plezier en te gekke activiteiten. Welke activiteiten dat zijn lees je in de brochure.

Vertrek data

 • 18-09-2022
 • 27-11-2022
 • 15-01-2023

Tussenjaar in Zuid-Amerika

 6 weken

7

VOORBEREIDING

De Korenhorst - 3 dagen
Onze eerste bestemming is ‘De Korenhorst’ in de Achterhoek in Nederland. Een heerlijk landhuis midden in de natuur. Wist je dat hier ooit het idee voor onze Tribe is ontstaan? Tijdens deze dagen bereiden we je voor op je reis. Met je persoonlijke groei coach en handige tools trap jij je reis vol enthousiasme af.
GROEPSDYNAMIEK - COACHING - CREATIEVE OPDRACHTEN - GEZELLIGHEID
01 January 2021
12 AM
7

KLAAR VOOR DE START?

Quito
Na een lange vlucht sta je in de hoogste hoofdstad ter wereld, ‘Quito’, gebouwd tussen 14 vulkanen. Je leert meteen Spaans om de basis te leggen voor de rest van je reis. Ontdek de Zuid-Amerikaanse cultuur en vul je middagen met leuke activiteiten waarbij je het Spaans in praktijk brengt. SPAANS - ONTDEKKEN - CULTUUR - ACTIVITEITEN
01 January 2021
12 AM
7

VAMOS!

Baños
Baños heeft het allemaal. Ontdek de omgeving met culturele activiteiten en trotseer de natuur met outdoor avonturen zoals canyoning en rafting. Wist je dat dit ook de mooiste plek ter wereld is om te schommelen? Avontuur en ontspanning zijn hier goed in balans. MOTIVATIE - KRACHTEN - RELATIES - AUTONOMIE
01 January 2021
12 AM
7

INTO THE WILD

De Amazone
Ben jij klaar voor de spanning en mysterie? Je reist naar afgelegen gebieden midden in de jungle. Zie de paradijsvogels, jaguars, alligators, roze dolfijnen, luiaards, apen en de vele soorten insecten en reptielen die hier leven. Wat een spectaculair onderdeel van je reis!
REFLECTIE - ONGEMAK - HULPBRONNEN - HET ONBEKENDE
01 January 2021
12 AM
7

ZON & SURF

Montañita
Tijd om alle indrukken te verwerken en de frisse zeelucht in te ademen. Chill op het strand en verblijf in dorp met een authentieke surf vibe. Loop met je blote voeten over het strand, maak een duik en drink een cocktail op een van de terrasjes. surflessen of tijd voor je persoonlijke doelen? Jij bepaalt, go for it! En ben jij hier tussen juni en september? Dan spot je bultruggen langs de kust!
BALANS - TIJD - BUCKET LIST - ONTSPANNEN
01 January 2021
12 AM
7

VRIJWILLIGERSWERK

Ecologische Boerderij
Je verblijft op een biologische boerderij aan de kust van Ecuador. Woon midden in de natuur, ver weg van de typische toeristische paden. Verricht vrijwilligerswerk en maak kennis met agro-ecology, permacultuur en het verbouwen van bijvoorbeeld cacao en koffie. Leer goed te zorgen voor het milieu en voor jezelf.
VRIJWILLIGERSWERK - NATUUR - KENNIS - COMMUNITY
01 January 2021
12 AM

LAST BUT NOT LEAST

Galápagos
Welkom op de Galápagoseilanden! Er zijn ontelbaar veel diersoorten om te bewonderen.
Onze bevlogen gidsen staan te trappelen om je alles uit te leggen over biologie, ecologie en geologie. Je sluit je reis af met de Tribe Celebrations. Breng je kennis over en lever een maatschappelijke bijdrage. Onderneem en werk samen om tot een prachtig eindresultaat te komen waar iedereen van de Tribe terecht trots op is. SAMENWERKEN - GROEI - CREATIE - ONDERNEMEN - AFSLUITEN
01 January 2021
12 AM

You did it!

 • Spaans certificaat behaald
 • Geinvesteerd in je persoonlijke groei
 • Internationaal netwerk opgebouwd
 • Vrienden gemaakt voor het leven
 • Een maatschappelijke bijdrage geleverd
tussenjaar 6 weken

Download onze Gap Year Brochure

In onze brochure vind je alle informatie die je nodig hebt