Voorbereiden op je tussenjaar

Wat past er bij jou? Hoe lang wil je van huis? Hoe kan ik mijn tussenjaar financieren? Allemaal vragen die heel normaal zijn bij het voorbereiden op je tussenjaar.  Als jij weet wat je belangrijk vindt om te doen of leren, kan je de juiste beslissingen maken voor een onvergetelijk jaar.

  Goede voorbereiding is het halve werk

  Als jij je goed wilt voorbereiden op je tussenjaar, is het altijd een goed idee om met veel mensen te praten over je plannen voor je tussenjaar. De kennis en inzichten die anderen hebben, helpen je weer verder om het juiste programma te kiezen. Laat je vooral niet van de wijs brengen. Het is ten slotte jouw tussenjaar. Wat jij belangrijk vindt, is belangrijk. Wil je weten of onze reizen iets voor jou zijn? Download dan onze checklist om te zien of jij er klaar voor bent. Je kan ook een gesprek plannen bij een van onze mentoren.

  Financiën op orde voor je tussenjaar

  De prijs van een  tussenjaar kan heel erg verschillen. Wanneer jij naar het buitenland wilt, wordt het al gauw wat duurder, dan wanneer je in Nederland blijft. Om te zorgen dat jij je tussenjaar kan betalen zijn er verschillende opties mogelijk. Werken, sparen, lenen of geld ontvangen van je ouders. Wij hebben een begrotingsopzetje voor je uitgezocht die je kan gebruiken om je spaarplan te maken. Heb je verder advies nodig? Vraag het een van onze mentoren.

  Voorbereiden op je tussenjaar

  Doe onderzoek en stel vragen

  Wil jij je goed voorbereiden op je tussenjaar? Zorg dan dat jij je verdiept in je reisorganisatie, dat je de tijd neemt om te genieten van je ervaringen en dat je balans vindt in je plannen. Zo zorg jij voor een onvergetelijk tussenjaar! Wij raden je altijd aan om onderzoek te doen naar je reis. Bekijk de website van de Nederland Wereldwijd voor actueel reisadvies. Bij ons kan je persoonlijk al je vragen stellen tijdens een 9 minutengesprek met een van onze mentoren. Waar wacht je nog op?

  7 fouten die je niet moet maken tijdens je tussenjaar

  Ja! Ik ga mee op reis

  Jij weet precies wat je nodig hebt voor een onvergetelijk tussenjaar

  Plan je 9 minuten gesprek

  En stel al je vragen aan een van onze mentoren

  The Tribe called you

  Lees verhalen en bekijk reizen