Zweden & Kopenhagen

“And suddenly you know, it’s time to start something new and trust the magic of beginnings.”

Vrijwilligerswerk, ontwikkeling en avontuur

Zweden & Kopenhagen

 • 3 weken
 • 18-25

Zweden staat bekend om haar prachtige kustlijn, uitgestrekte bossen en duizenden meren, waar je heerlijk kunt vissen, kajakken en zwemmen. Hier kun je écht het gevoel hebben dat je alleen op de wereld bent. Bewonder de prachtige heuvels met gele koolzaadvelden én geniet van de hippe havensteden met knusse barretjes.  Uniek aan onze Tribe is, dat je deze reis, samen met je leeftijdgenoten maakt. Je ondergaat ons persoonlijke coaching-programma én beleef je de uitdagende Tribe- Bushcraft. Off the grid en into the wild! Naast veel natuur, brengen we ook maar liefst bezoek aan 3 waanzinnige steden! Kopenhagen (Denemarken) , Stockholm én Göteborg! Daar genieten we van de gezellige straatjes en hebben genoeg tijd om te feesten en te relaxen!

Vertrek data

 • September 2023
Zweden reis
jongerenreizen Galapagos

Wat kan je verwachten?

Naast genieten van de prachtige natuur en diersooren, zijn er nog talloze activiteiten tijdens je reis. Je ontmoet andere jongeren, levert vrijwilligerswerk, werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer! Een hoop is al voor je geregeld, maar er blijft genoeg vrijheid over om te doen waar jij zin in hebt. Hieronder een kleine greep uit jouw Zweden avontuur!

 • 3 dagen vrijwilligerswerk
 • volgen van een uniek coach programma
 • Outdoor activiteiten waaronder kajakken en hiken!
 • Tijd voor jezelf om te ontspannen en genieten
 • Cursus Bushcraften

Vrijwilligerswerk, ontwikkeling en avontuur

Zweden & Kopenhagen

7

DENEMARKEN

Klaar voor de start?
We ontmoeten elkaar in Kopenhagen waar we de komende drie dagen verblijven. Deze stad heeft het allemaal; gezellige en hippe tentjes en restaurantjes. In de avond leren we elkaar beter kennen en spreken we de komende drie weken door. Want het gaat écht een magische en onvergetelijke reis worden!

We nemen, net als de Denen, midden in de stad, een duik in de rivier, om daarna lekker te zonnen langs het water. We wandelen door deze geweldige stad en chillen bij de leukste cafés en restaurants. Dit is een citytrip zoals een citytrip bedoeld is. Met als hoogtepunt; ‘Reffen’, de grootste en bekendste street food markt! Hier weten ze wat feesten is! En vergeet niet om al die lekkere lokale biertjes te proeven!

01 January 2021
12:00 AM
7

STOCKHOLM

Let's Go!
Sweden here we come! De trein, brengt ons in slechts 5 uurtjes naar het prachtige Stockholm, waar we 3 dagen verblijven.
Wist je dat deze stad is gebouwd op veertien eilanden? Hoe bijzonder is dat! De gemoedelijke stad heeft een bloedmooi historisch centrum, tal aan fijne winkels, cafés en restaurants en heel veel groen. Je kunt urenlang slenteren langs de waterkant. Elk eiland heeft zijn eigen karakter, we ontdekken ze allemaal. We maken deze dagen ook tijd om te starten met ons coachings programma.
We zijn alweer bijna een week onderweg. Onze Tribe-bussen staan voor jullie klaar die ons in minder dan 5 uur naar onze bestemming brengt.; ‘Rådastrands Camping’ wat in het midden van Zweden ligt.
01 January 2021
12:00 AM
7

RADA

Back to nature
De komende 8 dagen staat onze Tribe Bushcraft - Adventure centraal onder begeleiding van onze Zweedse Gidsen. Je gaat werkelijk een mythisch, Zweeds avontuur tegemoet. Off the grid and into the wild!

Kajakken, wildernis, Elandenfarm, Huskyfarm, wandelen, klimmen, rotswanden, kamperen, hout sprokkelen, vuur maken, bessen zoeken, forellen vangen, zwemmen en relaxen! Een dropping in Brattfallet mag zeker niet ontbreken. Ook nemen wij deze dagen uitgebreid tijd voor ons coachprogramma én er is genoeg tijd om gewoon te chillen en te relaxen.

01 January 2021
12:00 AM
7

MARSTRAND

Eilandhoppen
Met wel een beetje pijn in ons hart, nemen we afscheid van ‘Rådastrands’. Maar niet getreurd, want onze volgende bestemming is het eilandje ‘Marstrand’, waar we na 4 uurtjes rijden al arriveren.
Vanaf het eiland Koön, pakken de ferry naar dit lieve eilandje. Eenmaal aan wal, beland je midden in het centrum van Marstrand. Wat een charmante plek is dit. De gezellige kasseiwegjes en de kleurrijke houten huisjes, en vele winkeltjes lokken je het ene straatje in en het andere uit. Maar ook de standen zijn betoverd mooi. Hier gaan we ons goed vermaken de komende twee dagen.
01 January 2021
12:00 AM
7

DE ZWEEDSE KUST

Vrijwilligerswerk
Handen uit de mouwen, ons vrijwilligerswerk staat de komende 3 dagen centraal. We zullen voornamelijk plastic afval verzamelen die is aangespoeld aan de Zweeds kust van Göteborg. Deze drie dagen nemen we ook de tijd voor ons coach programma.
REFLECTIE - ONGEMAK - HULPBRONNEN - HET ONBEKENDE
01 January 2021
12:00 AM

GOTEBORG

Afsluiting
En dan op naar onze laatste bestemming, wat gewoon een must see is! In nog geen uurtje rijden, arriveren we in Göteborg.
Göteborg heeft de vibes van een stad, maar gelegen aan de westkust van Zweden is de natuur nooit ver weg. Zo'n karakteristieke stad direct aan zee, maakt onze twee laatste dagen, onvergetelijk! Ga nog maar even volop genieten van de gezellige restaurantjes en barretjes. En vergeet niet de unieke, lokale biertjes te proeven.
De laatste avond, zoeken we de gezelligste bar uit, en ronden samen onze reis af.
01 January 2021
12:00 AM

De reis van je leven

De reis van je leven maak je samen met andere jongvolwassenen. Wat heb je allemaal nodig om mee te kunnen op reis? Hieronder een overzicht van wat jijzelf regelt. Geen zorg, bij aanmelding krijg je nog een uitgebreid overzicht zodat jij je zo goed mogelijk kan voorbereiden op je reis!

 • Geldig paspoort
 • Medische verklaring
 • Tickets naar Kopenhagen en NL
 • Je paklijst
jongerenreizen Galapagos

Veelgestelde vragen

Wat kan je allemaal doen op reis?

Er staat je een volwaardig programma te wachten waarin je vrijwilligerswerk verricht, aan de slag gaat met coaching, nieuwe vrienden maakt en gave activiteiten onderneemt waarbij je meer leert over het lokale ecosysteem.

Hoe lang duurt een reis?

Dat verschilt per reis. Hoe lang elke reis duurt ka.  je op de reizen pagina’s precies terug vinden. Expeditie Noorwegen is bijvoorbeeld 3 weken terwijl de reis naar Zuid-Amerika langer duurt. 

Welke activiteiten zijn er?

Ook dit verschilt per reis. Je bent in ieder geval veel buiten in de natuur en de flora en fauna aan het ontdekken! Denk aan snorkelen, kayakken, hiken en nog veel meer! Onze lokale gidsen weten precies wat jij nodig hebt voor een onvergetelijke reis.

Hoe kan ik boeken?

Door op de boek nu knop te drukken bovenaan elke pagina kan jij je reis selecteren en contact met ons opnemen. Liever eerst telefonisch contact? Bel ons op 020-201467.